0

Termeni si condiții

 

1. Acceptarea termenilor

 

SC IQtrading S.R.L. este o societate cu sediul in Bd. Garii nr.20, Focsani, Vrancea, CUI 23024009, J39/15/2008 si care functioneaza in conformitate cu legile din Romania.

 

Trebuie sa citiți cu atenție acesti Termeni de Utilizare ale site-ului iqtrading.ro. Serviciile pe care IQtrading SRL le ofera sunt supuse urmatorilor Termeni de Utilizare. IQtrading SRL isi rezerva dreptul de a actualiza Termenii de Utilizare in orice moment fara notificare.

 

ACESTI TERMENI SUNT INTRE IQTRADING SRL SI DUMNEAVOASTRA, SI ACCEPTATI ACESTI TERMENI PRIN:

(a) CREAREA UNUI CONT DE MEMBRU PE ACEST SITE;

(b) PLASAREA UNEI COMENZI PRIN ACEST SITE;

(c) UTILIZAREA ACESTUI SITE IN ORICARE ALTE MODURI;

(d) ACCEPTAREA ACORDULUI CU ACESTI TERMENI. DACA NU SUNTETI DE ACORD CU TOTI TERMENII, NU UTILIZAȚI ACEST SITE.

 

Acest site ("Site-ul") include:

  • vanzare de produse/servicii
  • suport online si alte servicii online accesibile prin intermediul site-ului web
  • informații tehnice, contractuale, despre despre cursuri, marketing si alte informatii
  • continut, cum ar fi date, text, software, sunet, fotografii, grafica, video, mesaje sau alte materiale

 

IQtrading SRL  controleaza si administreaza site-urile sale din diverse locatii si nu da nici o declarație ca acest site este adecvat sau disponibil pentru utilizare in toate locatiile. Toate produsele si serviciile de la IQtrading SRL pot sa nu fie disponibile in locatia dumneavoastra.

 

 

2. Dreptul de autor

 

Continutul complet (text, imagini, grafica etc.) disponibil sub adresa producatorilor este supus drepturilor de autor si altor legi privind proprietatea intelectuala / industriala.

 

 

3.Accesare si/ sau descarcare materiale video

 

In vederea accesarii si/sau descarcarii materialelor video, utilizatorul este rugat sa furnizeze informatii adevarate, curente si complete despre el in conformitate cu sablonul de cerere. In plus, utilizatorul trebuie sa actualizeze aceste date in mod regulat, pentru a le mentine corecte, corecte, actuale si complete.

 

Informatiile furnizate de IQtrading SRL vor fi utilizate pentru a facilita accesul la serviciile solicitate de dumneavoastra. Veti primi e-mailuri care sunt necesare pentru a incheia accesul la produsul solicitat si pentru a utiliza sprijinul tehnic, daca este cazul.

 

Prin achizitionarea unui produs/serviciu nu achizitionati dreptul de proprietate asupra acestuia; dreptul de proprietate si drepturile de autor ale produsului raman in exclusivitate ale producatorului. Prin urmare, nu aveti dreptul sa utilizati materialele furnizate de autor decat in scopuri proprii educationale. Sunteti obligat sa nu utilizati aceste materiale in scopuri ilegale; in special trebuie sa respectati dreptul de proprietate si drepturile de autor. Utilizarea denumirilor, marcilor, siglelor, sa a oricaror forme de continut nu este permisa fara acordul prealabil al titularului de drepturi.

 

Orice utilizare ilegala a produselor / serviciilor comercializate pe site-ul iqtrading.ro poate conduce la proceduri civile sau penale din partea titularului drepturilor respective.

 

Sunteti obligat sa despagubiti proprietarul de drept de orice daune care decurg din incalcarea obligatiilor mentionate anterior sau care decurg din incalcarea drepturilor proprii sau ale tertilor; inclusiv pierderile economice si de consecinte. Trebuie sa despagubiti proprietarii de drept de orice pretentii ale unor terte parti care decurg din astfel de incalcari.

 

 

4. Modalitati de plata

 

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2).

 

Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzactii.

 

Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele PlatiOnline.

 

Siguranta informatiilor dumneavoastra este garantata de faptul ca PlatiOnline nu stocheaza datele confidentiale ale cardului dumneavoastra, ci le trimite criptat pe o conexiune securizata catre banca procesatoare. In acest fel informatiile dumneavoastra sunt in siguranta.

 

Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra.

 

 

5. Informatii despre livrare

 

Accesul la produsele / serviciile achizitionate pe acest site este furnizat in maxim o zi lucratoare de la data realizarii achizitiei. Toate materialele aferente se vor accesa prin intermediul contului de membru pe acest site.

 

In situatia achizitionarii prin plata mai multor transe ne rezervam dreptul ca, in cazul in care una din transele respective nu este achitata la timp, sa oprim/limitam accesul la serviciile/produsele respective.

 

 

6. Politica de returnare

 

IQtrading SRL nu returneaza banii pentru produsele / serviciile achizitionate.

Intrucat aceste produse / servicii contin materiale video online, odata acordat accesul la aceste materiale, se considera "consumate".

De aceea, inainte de a face o achizitie, asigurati-va ca este ceea ce cautati. 

 

 

7. Politica de reclamatii

 

Noi, echipa IQtrading SRL, suntem in permanenta preocupati de calitatea serviciilor si a produselor pe care vi le oferim. Prin urmare incurajam orice feedback, pozitiv sau negativ. Apreciem timpul si efortul dumneavoastra pentru a ne comunica orice sugestie, satisfactie sau insatisfactie legate de experienta ta cu site-ul iqtrading.ro.

 

Ne puteti contacta prin una dintre modalitatile de mai jos:

Telefon/Whatsapp: +40724-222.554 (Luni - Vineri 10:00-16:00)

E-mail: contact (at) iqtrading.ro (timp raspuns max. 2 zile lucratoare)

 

Reclamatiile trebuie sa contina numele, datele de identificare si contact ale clientului, inclusiv numarul de telefon, precum si descrierea aspectelor reclamate.

 

***in cazul in care nu sunteti pe deplin multumit(a) de raspunsul nostru, va puteti adresa Agentiei Nationale pentru Protectia Consumatorului (A.N.P.C.), Bucureşti, Bd. Aviatorilor nr. 72, sector 1, cod postal 011865, Telefonul Consumatorului: 021-9551, e-mail: cabinet@anpc.ro, www.anpc.gov.ro