Trading Start

Trading Start

COD: IQ202001

În stoc

480 Euro
300 Euro

EARLY BIRD: 300 Euro (discount 180 Euro) pana 30 Septembrie !!!

 

Esti la inceput de drum in piata financiara (in activitatea de trading si/sau investitii) ?

Ai tranzactionat CFD-uri fara sa stii ce e levierul si nu mai ai bani in cont, sau ai avut un portofoliu Long pe crypto, tehnologie si growth cu pierdere peste 50% in 2022 ? (exemple extreme, dar cat se poate de frecvente)

In caz ca inca nu ti-ai dat seama, piata financiara nu e o joaca, si nu tot ce zboara se si mananca :)

Ai cumparat tot felul de cursuri, semnale si/sau strategii de tranzactionare si continui sa cauti "cheia" succesului in piata financiara? Avem o veste proasta: NU EXISTA :) sorry...

Exista insa o abordare corecta a acestei activitati si profitabila pe termen lung

Aceasta abordare este bazata pe statistica si probabilitati, pe munca si perseverenta (da, fara asta nu se poate, sorry again...), pe intelegerea realista a pietei si instrumentelor de tranzactionare. Cum ne spune chiar Warren Buffett: “Risk comes from not knowing what you are doing”.

Asta este ceea ce va propunem noi, prin intermediul acestui program de training.

 

Iata despre ce este vorba:

Programul nostru de training realizeaza o abordare extinsa a activitatii de tranzactionare si a instrumentelor de aferente, si are doua arii mari de acoperire:

  1. Tranzactionarea Intraday (Futures/CFD)
  2. Tranzactionarea pozitionala (Stocks, Options, CFD, Futures)

El este special conceput pentru:

  • traderii care doresc sa speculeze agresiv intraday
  • traderii incepatori care doresc sa inteleaga modul cum functioneaza diferite tipuri de instrumente de tranzactionare (actiuni, CFD, futures, optiuni)
  • investitorii care doresc sa inteleaga corelatiile macroeconomice in piata financiara si sa-si diversifice setul de instrumente financiare pe care le folosesc in activitatea lor
  • traderii si investitorii ce vor sa adauge Optiunile (cel mai complex si versatil instrument) la setul de instrumente pe care deja le folosesc

Programul are o durata de patru luni (Septembrie – Decembrie 2023) si consta in 22 de sesiuni de training (prezentari si Live Q&A), a cate (aproximativ) o ora si jumatate. 

Pe langa prezentari si sesiunile live, participantii au acces la doua camere de tranzactionare (una pentru trading intraday si una pentru trading pozitional) care se desfasoara live lunea si miercurea de la orele 18:00 si 19:30 (cate o ora si jumatate fiecare). De asemenea, si la sesiunile de Trading Room se poate realiza Q&A pentru training. 

In cadrul acestor camere de tranzactionare se reunesc peste 100 de traderi, si participantii la training pot observa "la firul ierbii" desfasurarea practica a activitatii de tranzactionare.

 

Iata cuprinsul programului de training:

 

BONUS

Pe langa sesiunile de training propriuzis, in pachetul achizitionat de dv. sunt incluse si doua cursuri de baza:

  1. Tranzactionarea contractelor de Optiuni – notiuni de baza (in valoare de 80€)
  2. Analiza Tehnica pentru Trading si Investitii (in valoare de 150€)

Scopul programului este de a oferi investitorilor instrumentele necesare pentru protejarea propriilor portofolii (Hedging) dar si pentru managementul activ al acestora, si de asemenea, de a oferi traderilor acces la o serie de instrumente si strategii extrem de flexibile, profitabile in orice regim economic si in orice tip de piata (bear market, bull market, consolidare laterala).

 

In ceea ce priveste initierea in activitatea de trading, scopul programului este de a indruma si orienta trader-ul incepator in utilizarea tuturor instrumentelor de tranzactionare (Stock, CFDs, Futures, Options) cu focus special pe derivativele de tip Options, si de a-i furniza acestuia expertiza necesara in vederea atingerii urmatoarelor deziderate:

  1. desfasurarea activitatii de trading pe baze sanatoase, de risk-management, respectand criterii statistice, probabilistice, tehnice si analitice corecte;
  2. evitarea numeroaselor capcane, extrem de costisitoare (!!!), la care este supus trader-ul incepator atat din punct de vedere tehnic cat si psihologic.

Ca si continut, programul include un modul de inceput, cu detalierea principiilor de baza privind regimurile macroeconomice, trading-ul, derivativele financiare si tehnicile de alocare a capitalului, urmat de o parte extrem de consistenta privind tehnica de tranzactionare si elementele de management al riscului, de o importanta covarsitoare in activitatea de trading, finalizand cu aplicarea practica a strategiilor de tranzactionare si a tehnicilor de management al tranzactiilor.

 

Nu in ultimul rand, programul contine un modul extrem de util care are ca subiect psihologia in trading, masura in care suntem adaptati sau nu la acest mediu de perpetua incertitudine, si cum ne putem “recalibra” pentru a avea succes pe termen lung in aceasta activitate.

 

Programul este structurat pe o perioada mai indelungata (patru luni), cu pauze de o saptamana intre sesiunile de training. Ideea este ca intre sesiunile de training, cursantul sa aiba timpul necesar sa aplice practic si sa internalizeze conceptele si tehnicile invatate.

Partea finala a programului este dedicata optiunilor. Optiunile sunt instrumente complexe, care ofera oportunitati incomparabile cu celelalte derivative accesibile publicului larg (CFD, Futures) insa care necesita un timp mai indelungat de asimilare si deprindere practica pentru a fi utilizate corect.

 

Pe langa cele 40 de sesiuni de training ce vor avea loc in fiecare Luni si Marti, participantii au acces gratuit la Camera de Tranzactionare (Trading Room) unde tranzactioneaza impreuna cateva zeci de traderi, majoritatea dintre ei trecand la randul lor prin programele de training anterioare. Sesiunile de Trading Room au loc in fiecare zi de Luni si Miercuri, iar la finalul acestora se organizeaza (daca este solicitat) Q&A pentru continutul parcurs la programul de training din saptamana respectiva.

* Accesul la Camera de Tranzactionare (Trading Room) se furnizeaza din momentul inscrierii (de ex., daca v-ati inscris la 25 Ianuarie si programul de training incepe la 11 Mai, accesul la Trading Room va acoperi perioada de la 25 Ianuarie pana la finalul programului de training)