Trading Room 6 luni

Trading Room 6 luni

COD: IQ2021TR6

În stoc

180 Euro
150 Euro

Abonament Trading Room pentru 6 luni.

 

Accesul la camerele noastre de tranzactionare, precum si la celelalte facilitati se realizeaza pe baza de abonament lunar.

 

In cadrul Camerei de Tranzactonare ne intalnim LIVE de doua ori pe saptamana si tranzactionam impreuna, analizam tranzactii, facem sharing de informatii, strategii, etc.

 

Cele doua camere de tranzactionare sunt:

- tranzactionarea Stock & Options (trading pozitional)

- tranzactionarea CFD & Futures (day-trading)

 

De asemenea, impartasim diverse resurse (informatii, analize) care altfel ar fi mai dificil/costisitor de accesat de fiecare in parte.

 

Nu in ultimul rand, in fiecare saptamana facem un update, o analiza Macro, privind regimul economic si al flow-urilor din piata, pentru a integra cat mai bine tranzactiile noastre in directia sentimentului si al flow-ului pietei si a ne mari probabilitatea de castig.

 

Utilizam atat analiza cantitativa (Quant), cat si analiza tehnica, dar totul in cadrul calculului statistic si probabilistic (unde piata de optiuni ne ofera numeroase instrumente de buna calitate), astfel incat sa ne asiguram o probabilitate asimetric favorabila in fiecare tranzactie, cheia succesului pe termen lung in acesta activitate.