AlgoTrade

AlgoTrade

COD: IQ2023-08

În stoc

480 Euro

Autor: Mihai Tiepac

În cursul AlgoTrade, vei învăța cum funcționează și cum poți pune la treabă programele algoritmice de tranzacționare automată numite și expert advisors (EA) sau simplu, roboți.

Peste 85 % din tranzacțiile actuale de pe bursă sunt bazate pe tranzacționarea automată. Acest procent este în creștere datorită apariției sistemelor bazate pe inteligență artificială (AI).

Aici poti viziona gratuit materialele de inceput ale cursuluiu (este necesara crearea unui cont pe platforma):

https://app.iqtrading.ro/postari/65/curs-algotrade/


La sfârșitul cursului AlgoTrade vei ști:

  1. ce tip de robot să folosești pe contul tău de tranzacționare
  2. cum să-l instalezi și să-l optimizezi pentru a corespunde cu nevoile și posibilitățile tale

Informația este completă și updatată, dar lucrul cel mai important este că vei putea să o pui în practică imediat deoarece la curs primești 3 tipuri de roboți performanți care funcționează cu 3 strategii diferite.


După finalizarea AlgoTrade primești 5 intâlniri online de consultanță individuală care să te ajute să implementezi corect toată informația.


Din topicul cursului mai amintim:

  • studiul celor mai importante strategii de tranzacționare algoritmică
  • studiul celor 3 tipuri de roboți primiți
  • avantajele si dezavantajele tranzacționarii automate
  • strategii de optimizare avansată a roboților
  • protecția și money managementul pe cont atunci cand tranzacționezi cu roboți

 

Cursul este susținut de Mihai Tiepac dar este scris de 2 traderi si traineri, care vă vor oferi din experiența lor acumulată în decursul anilor. Amândoi fac parte dintr-o echipă de cercetare în domeniul expert advisorilor și au dezvoltat programe automate proprii. Paul Verhoogt este trader, investitor și coach certificat NLP, recunoscut ca unul dintre puținii coach din România, care are un program de dezvoltare mentală dedicat pentru traderi și investitori. Mihai Tiepac este pasionat de trading, a renunțat la antreprenoriat pentru a se dedica exclusiv investiților pe bursă iar de peste 5 ani dezvoltă doar strategii de tranzacționare algoritmică.

 

Cursul cuprinde 6 module, este inregistrat si este "Hands On".